Vedvarende energi

Løsninger for fremtiden.

Du kan fremtidssikre dit hus eller din virksomhed ved at investere i produkter, der drives af vedvarende energi. Og så gør det jo ikke noget, at de nye modeller er lavet i et stilrent og moderne design, der passer ind i nutidens bolig.

Brochure
I denne brochure finder du alle informationer om Varmetjek til private. Klik her
Brochure
I denne brochure finder du alle informationer om Varmetjek til erhverv. Klik her

Varme

Brug naturlige ressourcer til opvarmning!

Tænk, at kunne bruge naturlige ressourcer til opvarmning!

Solens stråler giver energi til alt levende på jorden, og er samtidig den største kilde til vedvarende energi. Når solens stråler rammer jorden, omdannes strålerne til blandt andet vindkraft og solvarme.
Ved at bruge solfangere, biobrændsel og varmepumper til opvarmning udleder man ikke CO2 som ved brug af olie og kul. Det er derfor både en energibesparende og miljøvenlig løsning.

Varmepumper
Varmepumper optager varmeenergi fra omgivelserne (varmekilden) ved et lavt temperaturniveau, som direkte kan anvendes til opvarmningsformål.
I Danmark er det mest almindeligt at anvende vedvarende energi som varmekilde til varmepumper i form af solenergi, enten direkte via solpaneler og energifangere eller ved akkumuleret solenergi i udeluft, i de øverste jordlag, i sø, å eller havvand.

Energirådgiver

Hos Nordbyens Energi & VVS A/S kan du uforpligtende få vejledning i alle former for energikilder.
Vi kan give dig grundig rådgivning om fordele og ulemper med de forskellige produkter.
De seneste år er udviklingen gået stærkt og mulighederne er mange. Derfor er det ekstra vigtigt med en seriøs og proffesionel sparringspartner. Vi er løbende i kontakt med leverandører og producenter og vores viden er derfor altid opdateret.