Bad & Køkken

De to rum i boligen, der betyder allermest for dit velvære, er køkkenet og badeværelset.

Begge steder er det i høj grad vvs-løsningerne, der bidrager til velværet. Det er vigtige rum, som du bruger hver eneste dag, ja mindst to gange hver dag. Og gæsternes beundrende kommentarer er ubetalelige.

 

Brochure
Vidste du, at din vandhane er en af de største smittekilder, når det handler om overførsler af sygdomme? Se de mange løsninger i denne brochure. Klik her
Brochure
Se hvordan du kan spare op til 50% på din vandregning. Klik her

 

Få dit helt eget drømmebadeværelse med markedets nyeste VVS-løsninger! 

En ny tid er kommet. En tid hvor æstetik er i højsædet. Dagene, hvor et badeværelse bare var et sted, man var af nød, er i dag også blevet et sted, vi befinder os af lyst.

Tiderne med billige armaturer, tilstoppede gulvafløb og våde. håndklæder på gulvet er slut. Armaturer i stilrent design med et tvist af mod og kreativitet er den nye trend.
I produktkatalogerne ser vi bud på, hvorledes den nye trend passer genialt til nutidens badeværelser.
Husk at badeværelset er husets mest komplicerede rum, med mange installationer.
Er håndværket ikke i orden, kan konsekvenserne være alvorlige og ikke mindst dyre.
Kontakt os og få den bedste løsning til dit badeværelse

ifö

Vi leverer hele badeværelset

Nordbyens Energi & VVS leverer totalentrepriser når det gælder renovering af eksisterende badeværelser og nybyg af badeværelser.
Det betyder i praksis, at I kun skal forholde jer til én leverandør, der koordinerer byggeproces og tidsplan, samt varetager kvalitetssikring og alle andre aspekter i forløbet. Vi er jeres garant for de rigtige løsninger og den gode kvalitet til konkurrencedygtige priser.

De seneste år er udviklingen gået stærkt og mulighederne er mange. Derfor er det ekstra vigtigt med en seriøs og proffesionel sparringspartner.
Vi er løbende i kontakt med leverandører og producenter og vores viden er derfor altid opdateret.

Servicekontrakt

Alle installationer – nye som gamle – har behov for en grundig gennemgang med jævne mellemrum. Nordbyens Energi & VVS tilbyder jer optimering af jeres anlæg, uanset om installationen omfatter 40 lejligheder eller der er tale om et enfamiliehus, er der fornuft i, at få gennemgået alt fra eventuelle tæringer.
Vi tilbyder servicekontrakter af varierende længde og omfang.

Med en servicekontrakt, slipper I for at bekymre jer om uforudsete hændelser i forbindelse med jeres VVS installationer.