Oliefyr

Har du olie-eller gasfyr kan vi vurdere fyrets effekt.

Er fyret af ældre dato, vil det kunne betale sig at investere i en kondenserende og energibesparende kedel, så du undgår varmespild.
Ældre kedler bruger meget mere olie og gas end de nye.

Brochure
I denne brochure finder du alle informationer om Varmetjek til private. Klik her
Brochure
I denne brochure finder du alle informationer om Varmetjek til erhverv. Klik her

Varme

Fyrer du for fuglene?

De fleste tænker først på fyret, når det går ud og det er jo ikke så mærkeligt, men hvis du har et gammelt oliefyr, er der flere grunde til at forny oliekedlen.

Ved en udskiftning skal man være særlig opmærksom på at vælge en energieffektiv kedel frem for en konventionel kedel.

Servicekontrakt
Nordbyens Energi & VVS udfører servicering af oliekedler samt brændere til konkurrencedygtige priser, altid med mange reservedele på lager.
Nordbyens Energi & VVS er certificeret med den kendte OR-mærkning. Tegner du, eksempelvis, et Nordbyens Energi & VVS abonnement, starter vi med at tjekke dit oliefyr fra a til z og udskifter dele hvor det er nødvendigt. Herefter holder vi dit oliefyr i topform med et årligt hovedeftersyn.
Og husk! Et oliefyr, der er justeret og renset, bruger mindre olie og kører mere sikkert.

Udskift det gamle oliefyr
I disse tider holder de fleste mennesker godt øje med varmeregningen, og det er vigtigt at også anlægget er i orden og justeret, hvis regningen ikke skal blive alt, alt for stor.
Har du for eksempel et gammelt oliefyr, bør du overveje at skifte til en energieffektiv oliekedel. dermed kan du både spare penge, få en mere driftssikker varmekilde, og endelig skaber du også bedre plads i fyrrummet.

Energirådgiver

Hos Nordbyens Energi & VVS A/S kan du uforpligtende få vejledning i alle former for energikilder.
Vi kan give dig grundig rådgivning om fordele og ulemper med de forskellige produkter.
De seneste år er udviklingen gået stærkt og mulighederne er mange. Derfor er det ekstra vigtigt med en seriøs og proffesionel sparringspartner. Vi er løbende i kontakt med leverandører og producenter og vores viden er derfor altid opdateret.