Fjernvarme

Du kan optimere og spare mange penge på fjernvarmen

Se her, hvordan du kan spare på fjernvarmen med Danfoss-produkter uden at gå på kompromis med komforten!

 

Vedvarende energi

Du kan fremtidssikre dit hus eller din virksomhed ved at investere i vedvarende energiløsninger og produkter, der drives af vedvarende energi
Ved at bruge solfangere og varme pumper til opvarmning udleder man ikke CO2 som ved brug af olie og kul. Det er derfor en både økonomisk og miljøvenlig løsning.

Oliefyr

Har du olie-eller gasfyr kan vi vurdere fyrets effekt.

Er fyret af ældre dato, vil det kunne betale sig at investere i en kondenserende og energibesparende kedel, så du undgår varmespild. Ældre kedler bruger meget mere olie og gas end de nye.

Servicekontrakt

Nordbyens Energi & VVS udfører servicering af oliekedler samt brændere til konkurrencedygtige priser, - altid med mange reservedele på lager.

Nordbyens Energi & VVS er certificeret med den kendte OR-mærkning.
Tegner du, eksempelvis, et Nordbyens Energi & VVS abonnement, starter vi med at tjekke dit oliefyr fra a til z og udskifter dele hvor det er nødvendigt.

Herefter holder vi dit oliefyr i topform med et årligt hovedeftersyn.

Og husk! - Et oliefyr, der er justeret og renset, bruger mindre olie og kører mere sikkert.

Spar på varmen!

Vi har alle forskellige varmebehov. Dog kan vi nemt blive enige om at prisen på varme er stigende.
Vi bruger meget energi, og derfor kan det blandt andet give god mening at skifte sine pengeslugende varmeapparater ud med nye og energibesparende.

Ud over de økonomiske fordele har de nye varmeløsninger et design, der passer ind i nutidens boliger og erhvervslokaler.

Vi plukker fra A-leverandørernes bugnende kataloger og rådgiver i et perfekt mix af design og funktionalitet.

 

Vedvarende energiSolens stråler giver energi til alt levende på jorden, og er samtidig den største kilde til vedvarende energi.
Når solens stråler rammer jorden, omdannes strålerne til blandt andet vindkraft og solvarme.

Ved at bruge solfangere, biobrændsel og varmepumper til opvarmning udleder man ikke CO2 som ved brug af olie og kul.
Det er derfor både en energibesparende og miljøvenlig løsning.

 

 

Billigere varmeregning.
Varmetjek din bolig

I langt de fleste boliger og virksomheder er der potentiale for besparelser på varmeregningen. Og uanset om du har fyr eller fjernvarme, kan vi hjælpe med til at reducere dine udgifter til opvarmning. 
Nordbyens Energi & VVS står klar til at rådgive.

Lige nu er der en række tilskud, du kan søge, hvis du vælger energirigtig opvarmning af din bolig.
Fx har Energistyrelsen  udlovet en skrotningspræmie på gamle oliefyr, hvilket betyder, at du får penge for dit gamle oliefyr, hvis du istedet vælger en mere energirigtig varmeløsning som fx. jordvarme, solvarme eller fjernvarme.Tilskuddets størrelse er i nogle tilfælde helt op til 25% af dine investeringsomkostninger.
Erstatter du oliefyret med fx jordvarme, kan du få helt op til kr. 20.000,- 

Jordvarme, solvarme, varmepumpe, fjernvarme?
Derudover er der mulighed for at få et kontant tilskud, der beregnes ud fra mængden af kWh, du nedsætter dit forbrug med.
Jo mere energieffektivt alternativ, du går over til – jo mere tilskud kan du regne med. Og mulighederne med alternativ energi som jordvarme, solvarme og varmepumper er mange. Vi hjælper dig med rådgivning, så du får den mest rentable og energieffektive løsning til din bolig.

Vi hjælper dig med at søge tilskud
Ring til Nordbyens Energi og VVS i dag, hvis du vil udnytte muligheden for tilskud til energieffektivisering i boligen. Så tager vi en snak om, hvordan du får tilskud til at sænke varmeregningen.

Vi har lavet en folder, der fortæller mere om dine tilskudsmuligheder. Her kan du også læse mere