Blik og Kobber

 • Tag & Facade

  Nordbyens Energi & VVS udfører moderne og effektivt blikkenslagerarbejde, baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker.

  Vi løser alle opgaver indenfor blikarbejde fra tagrender til moderne butiks- og bygningsdesign.
  Zink, kobber og aluminium er nogle af de materialer vi arbejder med.

  For os er det ikke blot funktionalitet og holdbarhed der tæller, men også æstetik og design.

  Lad os tage en diaolg om tag og facade

Kontakt os

Blikkenslager

Nordbyens Energi & VVS udfører moderne og effektivt blikkenslagerarbejde, baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker.

Tagrender
Butiksfacade
Bygningsdesign
Blyfri inddækninger
Zink
Kobber
Aluminium

Blyfri Inddækninger

Tidligere har de fleste inddækninger på tag og facade været udformet i bly.
Inddækninger på tag og facade har den funktion, at forhindre vand i at trænge gennem samlinger mellem kvist og tag eller tag og skorsten.
På den måde undgår man fugtskader.
Bly er et fleksibelt materiale, der egner sig til inddækninger af profilerede tagdækningsmaterialer som blandt andet tagsten og tagbølgeplader.
På grund af dets formbarhed og tyngde kan det formes efter tagets struktur og holde i mange år trods vejr og vind.

På trods af disse umiddelbart gode kvaliteter er bly et giftigt tungmetal, der er miljøbelastende og sundhedsfarligt for mennesker.
Bly skader især børns indlæringsevne, adfærd og intelligens.

Bly fra taginddækninger er en væsentlig kilde til blybelastning, og derfor blev det i 2002 forbudt at bruge bly til facadearbejde. Forbudet betyder ikke, at alle huse med blyinddækninger lavet før 2002 kræver renovering, men det omfatter, at alle nyopførte huse og renoveringsprojekter ikke må inddække tag og facade i bly.

Bly er bestemt ikke den eneste løsning til inddækninger. En blød zinkplade er bare ét af mange populære alternativer til det giftige tungmetal. www.sbi.dk

Zinkinddækninger

Er dit skifertag blevet utæt, eller trænger kvistene til modernisering? Overvej mulighederne for at tætne dit hus med inddækninger i zink eller aluminium.
Det slidstærke og vedligeholdelsesfri materiale, giver dit hus eller din virksomhed et moderne og flot look. Både til erhvervsbygninger og til private hjem er zink og aluminium en løsning, der er flot og funktionel.

Kobberinddækninger

Giv dit hus en ansigtsløftning og et individuelt præg med materialer i kobber. Tagrender og inddækninger i kobber stråler af eksklusivitet og topklasse.
Du kan vælge inddækninger af skorstene, sternbrædder, kviste, murværk og alt andet, der skal beskyttes mod vind og vejr. Kobber er holdbart og næsten vedligeholdelsesfrit. Så læn dig blot tilbage og nyd din nye facade.

© Copyright - NES - Nordbyens Energi & VVS - Rokhøj 16 - 8520 Lystrup